The Face W's Altertude Hybrid Shorts Deep Garnet Röd/Cayenne Röd North bqfzaw2109-Yogakläder

Reflex 6/14 Ch Switch 2 Carson Modellsport 1 st

Light Hill ljusstake svart

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Karta över Fagersta, Västmanland

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Skrivbok Näbbgädda

Dammsugarpåsar Siemens Dynapower XXLYogu-Joy till SUPERPRIS!

Paris text, 55x50 cm Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Väggdekor Glada blommor Bin Regnbåge
Dammsugarpåsar Volta - Volta med påstyp S-bag

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerSittande kvinna Väggdekor307 Pläd beige/ 295:- av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Paw Patrol Sandaler turkos

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Spegel i guld, yttermått 61x71 cm TA007Funktion NÖTKNÄPPARE STÅL

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Dammsugarpåsar Numatic Henry  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Gripsholm american line grå

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Funktion Rivjärn från ODELO

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avGardinstångsfästeInsektsskrämmare 230Vstora trä tags med hål 25 st vardagen på egen hand.

Teskedar - Ananas

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaMultiköksmått i snygg design (köksmått) saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - Always together 40x50cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt vidaXL Dörrmatta PVC Grå 90 x 120 cmHavsutsiktverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Citatmagnet Cicero

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterVerktygsvagn med 8 lådor röd2 FotoalbumFÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45cm x 200cm GRATIS mont. skrapa ingår

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. vidaXL Hemma gästhanddukar 10 st bomull 500 gsm 30x50 cm vitDammsugarpåsar Miele AmbienteGel kulspetspennor- 6 st - Spets 0,8 mm - GuldOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

vidaXL Modern matta cirkeldesign 140x200 cm grå