Taklampa betong ORCO

Diesel F-TARAP - Sweatshirt - soft rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

DKNY SHIFT DRESS - Fodralklänning - ivory

DKNY ASTEROID HIGH WAIST LOGO - Tights - rosewaterDorothy Perkins Tall SLEEVELESS DRESS - Fodralklänning - creamDorothy Perkins CASUAL SHIFT - Jerseyklänning - navyDorothy Perkins A LINE SHIFT WITH BUTTONS - Fodralklänning - khaki

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Dorothy Perkins LONG SLEEVE TEXTURED BODYCON - Fodralklänning - cobaltDorothy Perkins PLAIN BELTED DRESS - Skjortklänning - khakiDorothy Perkins STRIPE EMBROIDERED TEE - T-shirt med print - navyDorothy Perkins STRIPE TIE - Blus - blåDorothy Perkins PEACHSKIN - Skjorta - blå/grönDorothy Perkins Blazer - apricotDorothy Perkins Curve LETTUCE EDGE FRONT TEE - Blus - wineDorothy Perkins Petite SHOWCASE NATALIE MAXI DRESS - Festklänning - navy

Tack ❤

Min tid är nu

Dorothy Perkins Petite 3/4 FLUTE SLEEVE SPOT BLOUSE - Blus - ivory
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dr.Denim HALEY - Linne - coralDRYKORN PALOMA - Skjorta - vitEscada Sport ELOGO - Sweatshirt - grå

edc by Esprit DRESS MIDI - Jeansklänning - blå medium washedc by Esprit T-shirt med print - off vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 edc by Esprit LONG CARDI - Kofta - navy

Kroppsfettsmätare med blåtooth koppling till din mobil.

Eivy ICECOLD WINTER HOOD - Undertröja - wineElizabeth and James REESE - Trenchcoat - charcoalEllesse DAVINA - Sportkjol - optic vit

Esprit TABLE TEE - T-shirt med print - violet
1537437987500

Esprit FALL - Blus - garnet rödEsprit CARDI - Kofta - light blåEsprit Collection BUTTERFLY - Blus - sandEsprit Maternity T-shirt med print - off vitEven&Odd Linne - grönEven&Odd Skjorta - mustardEven&Odd active T-shirt med print - grape wineEven&Odd Curvy Vardagsklänning - dark blå

Evans LONGLINE CARDI - Kofta - berryAnna Field MAMA Linne - vitFilippa K POPLIN TOP - Blus - vitFashion Union MISON - Blazer - rust

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Springfield CAMISETA GOMAS - T-shirt med print - grönsForever New YOLANDA LONG LINE CARDI - Kofta - blushFree People WASHED SHANTI BRA - Sport-bh - graphiteGANT Blazer - evening blåGhospell DARE TO DRESSAGE POPPER - Blus - grå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Gina Tricot IVY - Sweatshirt - satin burntGAP Jerseyklänning - navy stripeGAP RETRO TEE - T-shirt med print - vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

GAP DRAPE FRONT OPEN VEST - Kofta - beigeGuess MILA BODY - Blus - rhubarb

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Hobbs LILIA DRESS - Maxiklänning - rödHoney Punch DRAWSTRING HOODIE WITH FRONT ZIPPER - Luvtröja - beige

HUGO NOVELA - Blus - naturalIlse Jacobsen RAIN PONCHO - Parkas - dark indigoIVY & OAK ANKLE - Maxiklänning - blå

IVY & OAK BRIDAL VOLANT DRESS - Festklänning - snow vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

vidaXL Bidéblandare krom bhlxtv1865-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

J.CREW Skjorta - vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

J.LINDEBERG FREJA - Tygbyxor - navyJunarose Blazer - brun sugarJDY JDYKING - Blus - ponderosa pine

15324212664902228635381886865163.jpg

KIOMI Vardagsklänning - maritime blåKaffe SARA DRESS - Jerseyklänning - dark grön

Kaffe X-MAS TREE BLOUSE - Blus - rain forestKeepsake HEART AND SOUL DRESS - Vardagsklänning - small rödKariTraa ROSE PANT - Långkalsonger - jamLost Ink BALLOON SLEEVE LONG CARDIGAN - Kofta - beige

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Lauren Ralph Lauren Jerseyklänning - parlor rödLacoste BASIC - Piké - shanyLevete Room ALETT - Kofta - dark navyLost Ink Plus DRESS WITH CROSS TIE WAIST - Vardagsklänning - navy

Boken finns att köpa här.

Missguided Maxiklänning - röd

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Moss Copenhagen SWAN BODY - Blus - soft rosemint&berry Fodralklänning - rio rödMassimo Dutti Linne - dark blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • More & More 3/4 ARM NORMAL - Blus - soft creme
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • MAMALICIOUS MLKIRA 3/4 DRESS - Vardagsklänning - amparo blåMango COPO - Maxiklänning - bianco sporcoMarc O'Polo DRESS MODERN STYLE PLEATS - Jerseyklänning - prominent rosa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Marc O'Polo VEST HIGH STAND UP - Väst - idle watersMiss Selfridge TIE WAIST FRILL SLEEVE FLORAL DRESS - Vardagsklänning - multiModström TORI - Linne - cox grå mélangeMonki ODINA - Luvtröja - grön
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • WEEKEND MaxMara SOFOCLE - Skjorta - weissNew Look Curves T-shirt med print - vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • NA-KD DEBIFLUE X NA-KD OFF SHOULDER FRILL TOP - Blus - rosa
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • New Look THEA BORDER CAMI - Linne - vitONLY Play ONPDAN TRAINING - Tights - röd

Over and out.

Klara