ONLY Carmakoma Linn blus, Mörkgul

Envii ENVELDA TEE - Långärmad tröja - lemon curd

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Elizabeth and James VEDA - Maxiklänning - cayenne

Ellesse RODELLA - Sweatshirt - rödEllesse ASTRID - Luvtröja - anthraciteEsprit SLUB - T-shirt - bas - navyEsprit TEE - T-shirt med print - petrol blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Esprit TEE - T-shirt med print - off vitEsprit EOS CRINCLED - Blus - light rosaEsprit CABLE CARD - Kofta - navyEsprit Collection Vardagsklänning - dark rödEsprit Collection BUTTERFLY - Blus - sandEsprit Collection PEPLOM CARDI - Kofta - dark teal grönEven&Odd Fodralklänning - mustardEven&Odd T-shirt med print - apricot

Tack ❤

Min tid är nu

Even&Odd Långärmad tröja - nude
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Even&Odd Långärmad tröja - multi-colourödEven&Odd active T-shirt med print - grape wineEven&Odd active Huvtröja med dragkedja - light grå

Evans HORN BUTTON SLEEVE - Tunika - khakiExpresso LEIDA - Vardagsklänning - bronze

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Anna Field MAMA Blus - blå grå

Solsäng 5-stegs svart

Freequent RAIN JA WAIST - Parkas - spiced gulFilippa K RESTORATIVE PANTS - Träningsbyxor - emeraldFashion Union Petite PISCES COLLARED DRESS WITH BUTTONED FRONT IN FLORAL PRINT - Skjortklänning - multi-colouröd

Springfield MANGA - T-shirt med print - varios
1537437987500

Forever New GABBY PRINTED - Linne - multi-colourödFree People KATIE BIRD BUTTONDOWN - Skjorta - rosaFTC Cashmere Kofta - navyGANT CARDIGAN - Kofta - eggshellGebe MYKONOS - Skjorta - blåGina Tricot GINGER BLOUSE - Skjorta - flower squadGlamorous Blus - lilac/grönGAP MIDI - Vardagsklänning - gul

GAP LOGO - Långärmad tröja - gråGAP CREW CARDI - Kofta - röd appleGuess POLLY - T-shirt med print - raquel roseHey Honey BRA LEAVES - Sport-bh - grön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Holzweiler POCHARD - Vardagsklänning - aliquan grönHummel HMLGO COTTON - T-shirt med print - grå melangeHUGO ERILIA - Skjorta - open vitIlse Jacobsen RAIN - Parkas - blå webIVY & OAK Vardagsklänning - apple röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

IVY & OAK Blus - navy blåJ.CREW ROME DRESS MENAGERIE - Maxiklänning - mahogany/multiJennyfer Blus - röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Josephine & Co JUNO DRESS - Vardagsklänning - navyJUST FEMALE GREASE SHORT - Linne - vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

JDY JDYEVAN - Skjorta - cloud dancerKaporal BLIZ - Kofta - cherry

KARL LAGERFELD IKONIK KARL - T-shirt med print - vitKaffe TILLY BLOUSE - Tunika - zinfandelKaffe ASTRID BOLERO - Kofta - peach whip

King Louie CROSS TULIP DRESS FLORALI - Fodralklänning - dark navy

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Icebreaker M's Anatomica sea blå Briefs bhlxtv2290-Underkläder för cykling

Produktbeskrivning

Sköna och snygga briefs i merinoull

Anatomica Briefs är ett par kalsonger som passar för både träning och vardag. Den mjuka merinoullen är skön mot huden och håller dig sval under varma dagar och värmer när kylan kommer krypande. Merinoullen är uppblandad med nylonfibrer vilket ger bättre hållbarhet och passformen är uppdaterad för att sitta ännu bättre. 

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

Detaljer

  • Ventilerande och värmereglerande merinoull
  • Naturligt odörhämmande
  • Snabbtorkande
  • Några procent nylon och Lycra för stretch och hålbarhet
  • Mulesingfri merinoull 150 g/m²
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt