Hjärtan i presentpåse

Esprit SCARF - Blus - off vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Esprit STRIPED - Långärmad tröja - off vit

Esprit HIGHLOW - T-shirt - bas - off vitEsprit FLOW - Skjorta - vitEsprit CABLE CARD - Kofta - navyEsprit Collection EOS - Vardagsklänning - pastel rosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Esprit Collection SPOT PRINT - T-shirt med print - navyEsprit Collection Blazer - off vitEsprit Maternity Långärmad tröja - grå melangeEven&Odd Maxiklänning - multi-colourödEven&Odd Linne - dark gulEven&Odd Linne - neon gulEven&Odd Långärmad tröja - gråEven&Odd active Linne - canyon rose

Tack ❤

Min tid är nu

Even&Odd active Tights - purple/lilac
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Evans LEOPARD WRAP DRESS - Jerseyklänning - multicolorEvans ANIMAL - Blus - brunExpresso Kofta - anthracite/melange

For Love & Lemons ROMY BUTTON UP BLOUSE - Blus - lurexFilippa K GATHERED BLOUSE - Långärmad tröja - navy

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fashion Union MOUNT - Vardagsklänning - peach

954 Fyrkantigt soffbord med underskiva vit 1395:-

Fashion Union Plus EXCLUSIVE BURLIN - Långärmad tröja - blåSpringfield FRANQ CRUDO BOTONES NUDO - Kofta - beigeForever New DIANNA UTILITY - Blus - khaki

Free People OM TANK - Linne - grå
1537437987500

Grace CARDIGAN HIMALAYA - Kofta - gråGANT SHIELD - Luvtröja - eggshellGerry Weber Casual Luvtröja - schwarzGina Tricot LINA BLOUSE - Blus - toastedcoconutGlamorous Kofta - dusty blåGAP MIDI - Vardagsklänning - gulGAP CREW - Långärmad tröja - heather gråGAP OPEN CARDI - Kofta - navy uniform

Guess VANIA DRESS - Vardagsklänning - rödGuess HOODED - Luvtröja - light heather gråHunkemöller SWEATER CROPPED - Sweatshirt - quartz rosaHouse of Holland CRISTINA HOODIE - Luvtröja - rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

HUGO CENTAS - Blus - naturalIcepeak NORA - Långärmad tröja - optic vitIro LAID - Skjorta - vit/blåIVY & OAK RUFFLE COLLAR BLOUSE - Skjorta - blå stripesJoJo Maman Bébé DEER CHRISTMAS - Långärmad tröja - navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

J.CREW BOY POPLIN - Skjorta - vitJ.LINDEBERG RIYA - Funktionströja - vitJunarose JRJOSSI 3/4 BLOUSE - Blus - lemon curry

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

JDY JDYBASE MILO DRESS - Maxiklänning - salsaJDY JDYSAGA - Kofta - ponderosa pine

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

KIOMI Långärmad tröja - mauveKaffe ABEL INDIA DRESS - Fodralklänning - midnight marine

Kaffe AMBER BLOUSE - Blus - amaranth purpleKeepsake ENDLESS LOVE MINI DRESS - Vardagsklänning - emeraldKaren by Simonsen VEGA CARDIGAN - Kofta - dress blås

Lost Ink PRINT MIX WRAP MIDI DRESS - Maxiklänning - rosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Head JR Tricomp Skin Suit bhlxtv2357-Swimrunvåtdräkter

Produktbeskrivning

Swimrunvåtdräkt för juniorer

Tricomp Skin Suit är skapad för de yngre swimrun entusiasterna. Tillverkad i flexibel neopren som ger stor flexibilitet och rörelsefrihet över höften under löpning ger den dig maximal rörelse. 4 mm tjocklek på framsida, 3 mm på baksidan, och 2 mm runt armar och axlar, för att ge varierad värme och mer flexibilitet på vissa ställen. Den har ett Glideskin hölje som ger minimalt motstånd i vattnet samt en låg hals som ger bra komfort. Insydda armkilar ökar rörligheten vid simning. Dragkedja på ryggen.  

Storlek  Längd
S (ca 8-10 år)  128-140
M (ca 10-12 år)  140-152
L (ca 12 - 14 år)  152-164

Detaljer

  • 4-2 mm neopren
  • Främjar höftpartiet vid löpning
  • Dragkedja bak som är lätt att öppna under löpning
  • Låg ringning för ökad komfort
  • Glideskin hölje ger minimalt motstånd i vattnet
  • Kilar under arm för ökad rörelsefrihet
  • Normal storlek
  • Rakt snitt