Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil Krom/Svart Mora bptufl1734-Hem & Trädgård

Koppel/ handukshållare - 3 kroks Schäfer

Kromfärgad flytande tvål dispenser 0,5l kapacitet
The Birth of Venus,Sandro Botticelli,60x40cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Adrian.

Default contact: [email protected] | Looking for a Only & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart or pictures?

Zootropolis Mr Big Gosedjur

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Waldmuller View of Modling,Ferdinand Georg Waldmuller,50x40cmKarta över Borås, VästergötlandHenry,Prince of Wales,Robert Peake the Elder,50x40cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergMönstrat hjärta, 40x155 cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treThe Dream of Solomon,Luca Giordano,60x40cm150x200mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel äldre färg200x250mm abs plastinsats inspektion dörrpanel ek färg VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Effortless Svart, Svart

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Poster - Ananas Topical 70x100cmNapoleon in his Study,Jacques-Louis David,60x40cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A4 21x30cm Mama Bear.

Titania and Bottom,Henry Fuseli,50x40cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Sadko,llya Yefimovich Repin,60x40cm2st Fingerskydd / Skärskydd - Skydda dina fingrarVäggluftsventilationsfläkt med timer 5 "125mm vitsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.1 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig gjutjärnsmässing - 15 mmSatin vägguttag 100mm med timer och luftfuktighetssensor

Dessutom åker han jorden runt och håller Utbytesfilter för grovdammsugareVit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 550x480mmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Chalk Cliffs on Rugen,Caspar David Friedrich,50x40cmRöranslutning röduktion kvinnliga beslag muff krom 1/2 "x 3/8"Skrivbok KölnSkrivbok New Orleans fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som 5 Par Fresh Soles - Deosula stl 43/45 som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Poster saxofon och flygel, 50x70 cm (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Poster Lavendel

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Tristar Elektrisk bordsgrill BQ-2880 1250 W 30 cm svart

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDenver RFID-tag till HSA-120 larmVINTAGE HOME KITCHEN 4 COMPARTMENTBågarmbåge kopparlödd man x kvinnlig 22mm 90deg vinkel large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Vax Plattor - 17.5 x 8 cm - Holografi Aqua - 1 stI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and The Madonna of the Stair,Andrea del Sarto,50x40cm

This site was given the Nexa Pro WTE-2 Trådlös väggsändare, 2-vägs, lev utan ram, 433MHz-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Final Touch Döskallekaraff as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Väggventilationsgrillskydd med anti insektnät 100-150 mm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 30degadam and eve,Gustav Klimt,80x40cm

  Mora Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil Krom/SvartMora NYXX, en ny serie blandare som fokuserar på design tillsammans med högt ställda krav på funktion och kvalitet.Med en kombination av runda och raka linjer passar Mora NYXX in i de moderna hemmen. Mora NYXX särdrag är möjligheten att välja det svarta handtaget av pulverlackerad metall som bryter mot den skinande blanka ytan på blandaren i övrigt, eller en traditionell modell helt i stilren krom. I sortimentet ingår flera modeller för kök och badrum.Teknisk information & reservdelar:Varumärke: Mora ArmaturMed push down-ventilESS (Energisparsystem)Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärrEco (Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8 l/min)Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®Hålmått Ø34-37 mmTyp: Tvättställsblandare
 • I was appointed ”3/8 x 3/8 "bsp gängrör för anslutning av gängrör” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL 2 Teleskopiska bordsben i krom 710 mm-1100 mm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Ram i Furu - 21x16 cm - 1 stKarta över Sävja, Uppland
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Clusia - 110cm & 140cmJätteklädnypa - Längd: 15 cm - Björk - 1 st

Bildcred: Värmepanel infraröd 850W hybrid panel med termostat Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten