Krondimmer 2x200W/VA BP Vit Exxact bqfzaw1993-Hem & Trädgård

Telefonhållare DJI Mavic Pro & Spark

Burk För Välling

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

2x3 doftpåsar Teak & Rosenträd - mild manlig doft

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Coca Cola - Photography

Pro'sKit mejselkit, ESD, 9 delarPetunia Limbo Sosa morning 15 frö

Ellysen Modern, Markstolpe 3x Kit Rostfri G4 12V Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Dekorplast Glittrande Metallic Vit Högblank
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerÖrngott MajaEn tomteluva med flätor av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Sandalett Slip In Heel, Blå

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.König Brödrost 2 skivor 7 rostningsnivåer vit (KN-BT20)Tavla Canvas 80x80 Marilyn

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Blommor och fåglar - Väggdekor  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
TräHjärta Morfar

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Heavy Duty 5.0 Vinröda

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avDYMO M10 Brev/paketvåg 10kg (S0929010)Servis 36-delar Modern i fältspatporslinChampion Klippfilterset Universal vardagen på egen hand.

Poster A3 30x42cm Mojito Drawing

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaJennie Örngott Hjärta saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - I love Chocolate A4 21x30cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Serie LED ljusslinga med 8 funktioner 120 ljus blåPedalhink, grönverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Kandelaber tinnfarget 100cm 5 arm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterJUDGE GRYTUNDERLÄGG ROSTFRITT EXPANDERANDERoterande Discokula - Magic Ball roterar och pulserar med musikeGame of Thrones - Map of Westeros and Essos

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Krondimmer universal 2 x 50-200W/VA. För ljusreglering av resistiva (R) och kapacitiva(C) eller induktiva (L) laster så som elektroniska transformatorer (C) eller konventionella-/järnkärnetransformatorer (L). Skruvanslutning.

Trappfunktion för respektive dimmer/kanal fås i kombination med återfjädrande vipptryckknappar. Dimrarna/kanalerna minns senast inställda ljusnivå. Obs att den högra kretsen måste vara ansluten till en last. För infällt montage i c/c 60 mm apparatdosa eller för utanpåliggande montage i dosa 35 mm. Komplett med ram, utbytbar front.

Mått(BxDxH): 87x56x87mm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Orange blomma - CanvastavlavidaXL Taklampa med akrylblad för 5 x E14 vit/lilalampproppOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Vadderade kuvert med bubblor , 10 st/förp A4 storlek 20x27