Qlima D620 nxqlpt1921-Hem & Trädgård

Interaktiv gående katt, säger mjau och viftar svansen

Mini luftfuktare med LED ljus - 3 designs
Drönare med HD-kamera

Mysiga tofflor Deluxe vit (stl. 36-40) - Warmies

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jamara R/C Klassiska Buss VW T1 1:16 RödBrandbil FireMight Excavator sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dimmer för bordslampa inkl sladd och väggkontakt
Bezzerwizzer Original 2017 (Svenska)
Ljushållare vägg Farmor

Ty Beanie Babies Whopped - Elefant 23cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.iDance Karaokesystem 4-i-1 PM10 blå IDAN352007Taf Toys Babymobil Obi Owl 12165 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Undervattens LED-belysning med fjärrkontroll, 16 färgerPraktisk regnponcho, Röd eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

FurReal JJ My Jumpin Pug - Min Hoppande Hundvalp
Campingbord Briv Runt

Pomsies - Patches

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Avento Fitness Yogamatta 160x60 cm rosa PE 41VG-ROZ-Uni

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Baby Dan, FLEX Grindsystem L, 90-223 cm, SvartKids Concept, Minitrumma, VitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Garmin Airductholder ACCAutomatisk såsvispDewdrop Ljusstake Turkos

Läs mer...
Drömfångare - Vargar, 16 cm
OLOF LÖPARE 35 x 120 cm, LIN

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Utomhusmarkbelysning LED Brilliant Aalborg 5.8 W Varmvit Rostfritt stålGårdslykta 90 kortSagaform - Örtkruka
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEurfilter L+D Upixx 26237 P3 R 2 stSkylt i trä, Wooden deco, BrorPoster - Lejon King Zingo svartvit 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Säkerhetslågskor Footguard Flex 42 S1P Antracit, Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hörselkåpor-headset 29 dB 3M Peltor WS Alert XP MRX21P3EWS5 1 st
2USB 2U-449177 1x Eluttag Utanpåliggande USB-uttag IP20 Vit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ehmann 2620x0009 Dimmer-adapter Passar: Halogenlampa, Glödlampa Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotElektrisk startmotor Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. MotorkonverteringsplattaRC Motorflygplan Jamara Space Walker 1200 mm ByggsatsVäxelmotor MFA 950D111 12 V/DC 11:1 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reservdel Amewi 009-MA366 Universellt förbindningsset
Absima SR2S Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 2 inkl. mottagare
Väggord - Love you forever, My baby you'll be
Tuning/Trimmings-del Crawler, styrreglage aluminium Reely C1401-54+C1401-14 Axial Crawler SCX-10 Chassis. 1 st

Viktigt!

  En avfuktare för stora volymer
  Qlima D620 avfuktaren är den perfekta utrustningen för att justera hushållets fuktinnehåll.
  Med sin integrerade tank är den helt autonom och kan installeras tack vare ett enkelt uttag. Du rör det enkelt med hjulen.
  Den låga ljudnivån (34db) och ren design gör den till en diskret enhet som integrerar bra med alla stilar.
  Tack vare dess IPX4-betyg kan den användas säkert i vattenrum som badrum.
  Qlima D620 avfuktaren är utrustad med en programmerbar funktion som underlättar kampen mot fuktighet.

  Tack vare de många inbyggda alternativen är D620 avfuktaren bekväm och bekväm att använda:
  - Avfrostningsfunktionen möjliggör användning även vid mycket låga temperaturer.
  - Anti-överloppssystemet undviker alla överflöden.
  - Den permanenta dräneringen och dess 2m slang gör att du kan glömma tanken.
  - Trippelfilteret eliminerar dåliga lukt och absorberar små partiklar som är ansvariga för allergier.

  Ett vått hus är en källa till obehag och besvär. För hela familjens välbefinnande är det viktigt att hantera fuktighetsnivån. Tack vare Qlima avfuktaren värmer luften upp lättare, dåliga lukt glöms bort och huset blir friskt.

 • Ampelhållare Schäfer (2)

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • FLUTTERSHY Purse Pet Care MY LITTLE PONY Väska

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Korg julgransfot grå God Jul...

  Flygande Spiderman, ca 32 cm hög

Spinner med fläktöppning Pichler C8526 Aluminium
DroneArt Race Copter-POD Set Passar till: DroneArt Aeon
DORSIA ljusstake - mellan

Kontakt

AURORA bordslampa, Grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Irish Coffee recept A4 21x30cm
Taklampa koppar WABASH

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Rosendal Plafond 3L Guld/MC Markslöjd
Taklampa vit/guld FRASER

Stöd FARR!

Kruka 3 st olika storlekar grafitgrå ORICOS

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

RUE de FEMME Doodle skjorta, Flerfärgad