TY Beanie Boos - Fisk 15cm Blå Aqua nxqlpt2641-Hem & Trädgård

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 41 S1P Svart

Hörselproppar dispenser 35 dB Engångs Moldex Contours small 745301 500 par
Poster - Ciao Bella No.6 21x30cm

Säkerhetslågskor Footguard Flex 41 S1P Antracit, Svart

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,ABL Sursum 197.7751 Eluttag Utanpåliggande IP68 BlåZamel EXT10000228 Dimmer DIN-skena Passar: LED-lampa, Lysrör, Halogenlampa, GlödlampaBirchmeier Nematodspridare AquaNemix 1.25V sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

as - Schwabe 62462 Eluttag Utanpåliggande IP54 Grå
Gosedjur Björn
Reely FS1872C Tuning Modifieringsset

Säkerhetsstövlar L+D STOPRAIN 47 S5 Svart, Grå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Multicopter-flygbatteri Ryze Tech Part 1 Passar till Ryze Tech Tello 1 stDen goda gröna julen 9789113080659 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sunnylife 4i1 Lins Filter Kit DJI Mavic 2 Pro / ZoomJulgranskula Röd Viktoria eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Säkerhetslågskor Footguard Flex 43 S1P Antracit, Svart
Solcellsbelysning LED lampa med automatisk sensor

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle Blå ESD 39 S1P Blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Förlängda landningsben och fyra propellerblad till DJI Shark

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Multicopter-filterlinsset DJI Part 18 Passar till: DJI Inspire 1, DJI Mavic 2 ZoomElmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 26300 rpm Varv: 17CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reservdel Reely H0004 StyrservoBil dekal Hemma bra men husbil bästVäggord/Väggdekor - Always Kiss Me Goodnight

Läs mer...
Reservdel Amewi 009-MA366 Universellt förbindningsset
Madrasskydd 80X200 Cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Månadsängel i glas - MarsMulticopter-flygbatteri T2M T5176/16 Passar till T2M Spyrit Advance 1 stEnkelstege V2A med hållare 1:14 Thicon Models 50164 1 st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättReservdel Reely 539121C CVD drivaxlar framMulticopter-filterlins UV PGYTECH P-HA-001 Passar till: DJI Mavic 2 ZoomCANDELUX ljusstake - liten, Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pläd ARKTIS isbjörnpäls

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bordslampa svart SAMO
Crystal Cone

EU-kandidaterna om Frontex' budget

LED-strålkastare, 20W 4500K + Rörelsedetektor, Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVaiana/Moana Badponcho Badhandduk Poncho 120*60 cmSoya - Felicity AOP 197, MörkblåVila - Vikamia Tiana LS Top, Grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vila - Vimica Reva 2/4 Top, Beige
Skylt, Message heart - Mamma
Vero Moda - vmSarah Dot SS Top, Svart/Vit

Viktigt!

PULZ PZGRAPPA kjol, Flerfärgad
Svanefors Löpare 45x140 grön
Tomteluva med Blinkande motiv - Snögubbe

Kontakt

PJ Masks Pyjamas grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Arts in stone - Till er båda
Stilren trä Säkerhetsgrind passar öppning 62-106cm - barngrind

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Blend - Skjorta 20708475 Mönstrad, Mörkblå
Oscar of Sweden Vit Skjorta Med Marinblå Detaljer

Stöd FARR!

DC 5.5mm power förlängningskabel 1 meter

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Craft Tempo Halfzip, Women, Rich/Melange