Röd Cycling Products Cross Comp II Cykelskor svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fiona Tapet Nordic Home 444020

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fiona Tapet Royal Classic 482016
NRS M's Rashguard Short Sleeve Shirt Moroccan Blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNRS Surge PFD Charcoal Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fiona Tapet Nordic Home 440004
Head W's Tricomp Shell 3.2.2. Suit BK/RD

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fiona Tapet Royal Classic 487035

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hiko Snappy Pants Grå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar TYR W's Costa Mesa Cutouttfit Swimsuit Durafast One Orange/PurpleBoråsTapeter Bård Scandinavian Designers Mini Brio Trains 6281vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
speedo W's Essential Endurance+ Medalist Swimsuit Navy
ORCA Swim Hat high vis orange

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Duro Tapet Natur Ellips Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Duro Tapet Aveny Amelia Beige
Fiona Tapet Royal Classic 482013
Duro Tapet Aveny Strimmor Blå

På tisdagen godkände ministerrådetDuro Tapet Rand & Kulör Linne MörkblåDuro Tapet Enfärgat & Småmönstrat Qvintus GulKatt, sovande på bädd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Alicia 6705
Väggdekal/Väggord/Väggdekoration Live Laugh Love

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenW+G Tapet Idealdecor Murals Canal Grande Venice anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sandiline Splash 2.0 Pant