Elmotor för modellflygplan borstlös 2824-34 7-12 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tavla Husregler Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Körbatteri Amewi Passar: Amewi Futter- / Köderboot V3 1 st
Kardanaxel ädelstål 48-55mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50041 1 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMulticopter-12V billaddare DJI Part 6 Passar till DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum 1 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PROOVE Skarvuttag Ojordat Vit
Fälgar 1:14 ScaleDrive Lastbil Euro-optik Aluminium 1 par

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekor väggord väggtext Blåbärspaj

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
9-kanals mottagare Spektrum AR9320T 2,4 GHz

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SMD-belysning roterande orange vertikal 1:14 Carson Modellsport 500907579 1 stVäggdekor väggord väggtext 4 korvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Borstlös regulator för flygmodell ROXXY Smart Control 70 MSB 70 A
Fartreglage för RC-bil Multiplex Rocar 318619 Motorlimit (varv): 17

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Reely Benziner Startpaket utan sändare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Borstlös regulator för flygmodell Pichler PULSAR A-80 90 A
Hitec Standard-Servo HSR-2645 CR Digital-servo Transmissionsmaterial: Metall
Tuning Reely 302016C Ombyggnadsset för Pivot Ball-upphängning

På tisdagen godkände ministerrådetReservdel Reely 336089C MotorfästplattaAlu-servofäste för kopplingsservor 1:14 Tamiya 300056531 1 stUppställbara varningsskyltar 1:10, 1:14 Thicon Models 20083 6 st den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Elmotor för RC-bil borstad Carson Modellsport Launcher 7.700 rpm Varv: 55
Trådlöst varmlimstift Bosch Home and Garden Gluey (Marshmallow) 7 mm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenReservdel Reely 539121C CVD drivaxlar fram anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Scale bensinfat, antracitgrå aluminium 1:10 Thicon Models 20011 1 st