Cream Lucy blus, Off vit
ONLY Elcos blus, Mörkblå
Nümph Illydria blus, svart m grön

MIN AMBITION

Only - onlRiley LS Top, Svart/Brun

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Kuddfodral lurvig Bengalisk tiger

JAG VILL HJÄLPA DIG

Gardinomtag glittrig blomma 1 par rosa blå eller röd

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Cream Elena blus, Blå

LÄS MER

ONLY First blus, Grön
Damblus
Soya - Akila 5, Röd
Poster A3 30x42cm Flour Dancer Vit
Poster A3 30x42cm My Heart
Knopp - Diamant
Indian Kylskåps Magnet
Poster - Flamingo Heart 40x50cm
Eksemhandskar Granberg 110.0160

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Smiley kortärmad body, hjärta, 86 cl

Tomteluva med Blinkande motiv - Jultomte
Pärlor på ståltråd, 146 cm, svart
Fireman Sam Pyjamas röd
Avengers Assemble Pyjamas grå Vero Moda Olivia blus, Mörkgul
Paw Patrol Pyjamas gul

Vero Moda Faith skjorta, Svart

29.10.2018
Julgranskula Grön Johan
LEGO Pyjamas svart

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Kakeldekor/Väggdekor - Lady Design Vero Moda - vmJaylo SS Top, Blå

Vila - Vijasmine 2/4 Top, Svart

Spegeltavla "Volkswagen" 20x30cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Värmeljusdriven Metall Snurra Cykel Design
Esprit - Skjorta 128EE2F001 Rutig, Grön
Tavla "Öland"

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Hakuna Matata 21x30cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Doftljus alla hjärtans dag, present tips Only - onlCasey 3/4 Tie Top, Offvit
Ljusslinga 20 LED - Mörkgrön

Punk Air Wilco 1.3, Set Röd RC drönare ARF 1300 mm 1 oqfbmy3897-Hushållsapparater

Kompressionsstrumpor Löpning, Svart
Scholl Rio WG AD Röd 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.