Havsö Saga 2.1 Dammsugare
Förvaringsbox med hållare 1:14 Thicon Models 50096 1 st
Rengöringsborstset Muc-Off Brush Set 5 5 st

MIN AMBITION

Väggdekor väggord väggtext Hemmets själ

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Skjutmått. 150mm.

JAG VILL HJÄLPA DIG

Simtoo 4K Selfiedrone Quadrocopter RtF Kameraflygning

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

LED-lampa, E27, 10st SMD-Dioder, 10W, Varmvit

LÄS MER

Elmotor för Race Copter borstlös Tiger Motor kV (U/min per Volt): 2500
Reservdel Reely RE-5198313 Kullagersats
Reservdel Reely 312018C Axeltappsfäste, fram/bak
Höjningsset 1:14 Carson Modellsport 500907618 1 set
Modellflygplan borstlöst driftset 1-00962 Passar till: Multiplex FunJet Ultra 2
FrSky Taranis X-Lite Röd Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 16
Sängmobil Friends, Blå
CANDELUX ljusstake - stor, Svart
Ingrid

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Affisch/Poster Travel/Resa Fonetisk Skrift 33x48cm

Korg Vit 23cm
ARIEL bordslampa - låg, Antik mässing/rosa
Lykta smide svart Höjd 34 cm
Bordslampa ljusgrå STILETTO

Dörrstopp och Fönsterstopp - Blå

29.10.2018
Candy
BELLUX 3-spot

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Taklampa blå SORMONNE
Taklampa genomskinlig MIRNA

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Naima Vägglampa Svart Markslöjd
ARABELLA Blandare 6 Krom
Kids Concept, Kudde, Neo, mammut

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Väggdekor - Blommor & Fjärilar

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Efashion Chana - Topp 7098 Bård nedtill, Svart

Dammskyddsmask utan ventil FFP2 D L+D 26182 st Upixx 20 oqfbmy3210-Hushållsapparater

Dekorationslampa koppar E27 A120-Glob 20lm, Varmvit
Väggdekor. Superman 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.