Tapet Vallila Sarastus 5147-2 Paintpart bqfzaw2168-Hem & Trädgård

Ballaskulor () 3.175 mm Modelcraft

Dekorationshjärta Svart 30x30 cm Hjärta Väggdekor

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Kungsljus Southern charm F1 5 multipellets

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Diskbalja med uppsamlingskorg

JulstrumpaFunktion NÖTKNÄPPARE STÅL

Pedalhink, grön Välkommen till Anhörigas Riksförbund
LED Nattlampa 0.4 W Med Rörelsesensor
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerCitatmagnet Cajsa WargLyxiga Servetter Guld - 40x40 cm - 20 st av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Drömfångare - Varg, Guidance, 16 cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.GardinstångsfästeZoolight Savannen batteridriven ljusslinga 8 LED

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Dorre Fruktskål Fashion Koppar 24 cm  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Kaffesked klämma

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Hörselskydd PELTOR Optime II Hi-Viz

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar av957 Soffbord Runt Svart/1395:-Klädställning metall antik vitTAYLOR'S KONSERVÖPPNARE SABATIER vardagen på egen hand.

Yankee Candle Classic Medium Jar Flowers In The Sun Candle 411g

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaDammsugarpåsar Husky Pro 10 & 20 saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - Yesterday today tomorrow forever 40x50cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Batteridrivet ljus vax 3st fjärrkontrollUpplyst trähus natur batteridriven med timerverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Poster - Pingviner vinter 30x40cm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulentervidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blåDurkslag i silikon, hopfällbar - OXO Good GripsSkyddsnät, Katt/ Vilt 2,0 x 20 met

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Känslan av den nya Valliala Sarastus (dagas,gry) tapet kollektionen Tar ditt sinne till det dimmiga, mystiska ögonblicket av gryning Rofylld och på en gång full av pulserande möjligheter. Gårdagen är glömd och de första strålarna av en ny dag kommer framRullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Mönsteranpasnsing (cm): 53Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Vallila Sarastus

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Spegel i guld, yttermått 107x77 cm950 Soffbord med 2 klaffar Vit/1895:-Skrivbok Söta djur GiraffOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Taklampa svart BAYAS