Paintpart Tapet Lantligt Modernt 4933-3 & btweeq2169-Hem & Trädgård

Nötknäppare "Nut Racer" krom, design

William Warham, Hans Holbein, 50x40 cm
Poster - Undulater no.2 30x40cm

Efashion Chana - Topp P208 Blommig, Grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Hjärta Geometri No.3 40x50cmSpegel i guld, yttermått 63x73 cmVirgin with Cherries.Annibale Carracci,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster Traffic by night 50x70
Georgian Lever Latch Set
Poster - Världskarta No.14 21x30cm

Terrene Odyssey - Brädspel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Världskarta No.5 30x40cmPoster - Lejon kungen No.1 40x50cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The Cart or the Return from Haymaking,Louis Le Nain,50x40cmDammsugarpåsar Euroclean Ergoclean UZ 964 (höftburen) eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hörselskydd PELTOR Optime IIIP3E
Dammsugarpåsar AEG H2162

Julgranskula Blå Charlotte

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Electrolux Z 280

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 1700 plusDammsugarpåsar Hoover S 4254CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Ide Line Mistral Compact JC-861EDammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 076Dammsugarpåsar Miele ALLERVAC S 800

Läs mer...
Poster - Sosa Rose No.1 40x50cm
Dammsugarpåsar Rowenta Bully

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Siemens Smily VS 01G571Dammsugarpåsar Bosch Easy control BSC 1000 - 9999Dammsugarpåsar Tornado TO 2107
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLyxiga Servetter i Textilimitation - 40 x 40 cm - Rosa - 20 stDammsugarpåsar Electrolux Z 2030Dammsugarpåsar Electrolux Z 1165 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
24pcs Cutlery Set Stainless Steel Deluxe Stylish in Display Case

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Good Morning Bäddset 5737-P PATCHY 140x200/220 cm flerfärgat
32 Led Lights Rose Tree Warm Vit 60cm Home Decoration

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Water Melon Slice Glass Worktop Saver Kitchen Cutting Board

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotChrome Standing Buddha Figurine Gift Idea StatueKuddfodral - Cherry TreePoster - Örn Svartvit 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HQ Dammsugarpåse Hoover H30 (W7-51024/HQN)
Poster - I love Royal init music Sosa No.1 40x50cm
Poster - Ananas Guld Grön Tropical 2 30x40cm
basicXL Dammsugarpåse AEG GR 51 (BXL-50020/P)

Viktigt!

HQ Radar motion detector lamp (EL-PIRLA80)
Poster - My Hero My Soldier My son no.7 21x30cm
6 Dörrspännare blå

Kontakt

38cm Ceramic Pizza Stone

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Matservis GM31 Skålar - 2 delar
Hjärtformad skylt i trä med texten "Vi har inget WIFI"

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ninja Key Holder
Poster - Flamingo Natur no.2 A3 30x40cm

Stöd FARR!

Poster - A smile is the prettiest no.8 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Palmblad mix no.3 A3 30x40cm