Poster - Röd rosa 40x50cm Rose btweeq7915-Posters

Poster - Hjort 40x50cm

Tvättkorg triple svart
Musik-väggdekor

Poster Insekt - Beetle Atlas 40x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Jättelök 30x40cmAmpelhållare strävhårig TaxPoster - Bokstaven B 40x50cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Väggord - Peace & Love Infinity
Poster - Optikertavla 30x40cm
Cult Design Kub Deluxe pump

Poster - Lejon Namibia 40x50cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Plastgran 180 cmKuddfodral 30x50 cm abstrakt färgglad Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - We´ll always have Paris 40x50cmSpiderman - Escape Impossible eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - Best Friends No.12 40x50cm
Sagaform Oval oak ostkniv 21 cm

Poster - Hey handsome A3 30x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Färgade vattenpärlor - 12 gram 600st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 10st Lego Kylskåpsmagneter - Blandade färgerVäderstationCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.PLÄTTPANNA gjutjärn 24 cmTrälåda "Kaffefilter" med hästS Jar-Christmas Magic

Läs mer...
Katabo stjärna 70cm röd
HD Fast IP-kamera 1280x960 Panorama Vit/Svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 25 förp Gigantisk Vatten kristaller 5 färger 0,8-1 cmDorre Lykta mässing med glasrör 20cmJungfruben - L: 20 mm - Guld - 70 st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättOlive Tree (Olivträd) - 110cm & 140cmPoster Pannkakor Recept Svart/vit A4Star Wars - Retro Comic att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dorre Karaff 1 L

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pennhållare Brunnen, Pen loop
Sminkbord med spegel och pall i antik stil

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarborste 32 mm Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPalettblad Wizard Sunset 50 st frönvidaXL Stoppad sminkpall för 2 personer 110 cm vitKandelaber 5 armad vit, 60cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Entrétak transparent 150 cm
Iberis Snöflinga ever candytuft 30 frö Perenn
vidaXL Förvaringsmöbel bambu och vattenhyacint hög 36x33x102 cm
Vita (Umage) Eos fjäderlampa XL - Ljusbrun

Viktigt!

  Produktnummer: 10635418

  Klassisk Poster i snygg och stilren design av en röd ros i en snygg rosa bakgrund.

  Kombinera gärna flera prints och posters med flera vackra motiv för att skapa vackra tavelväggar.

  Print med foto, tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

  Storlek: 40x50cm

  Utskriven av senaste Epson skrivarna med väldigt hög kvalitet.

  Kommer förpackat i en stadig tub.

  Ram ingår ej

  Poster, Affisch, Print, Prints

 • Poster - Hakuna Matata no.2 40x50cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster - I´m sorry 40x50cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster - Lund 30x40cm...

  Poster - New York A3 30x40cm

Philips Dammsugare FC8576 AAA-Klass
vidaXL Matstolar 2 st konstläder 43x55x100 cm svart
Flerfärgad LED-projektor

Kontakt

Servetter - stl. 33x33 cm - Hjärtan på rad - 20 st

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Abstrakt tavla med rosor - Oljemålning
Ranex by Smartwares Vägglampa med sensor 230V Sv

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Isform Jul / Tomte / Jultomte - 8 isbitar - Silikon
Riddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö Perenn

Stöd FARR!

Batteridriven Glow Party light med plasthöljen

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Åsa Örngott Hjärta