Koala Guld Vinset btweeq13748-Bartillbehör

Partyparasoll Tropiska

Intricate Shape punch , dia. 50 mm, Fjäril, 1st.
Pappersassietter Hologram

Stiftpenna BIC Matic Classic - 0.7mm - 12 st

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ljushållare ÄngelSizzix Thinlits Die, stl. 1,27x0,95 - 13,02x14,60 cm, hus, 1st.Pumpasked, L: 32 cm, orange, 1st. sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pärlbord, 1st.
Solar Mosaic Glass Light
Begonia "Sun Dancer Apricot" 12 frön

Korkskruv med Trähandtag

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Matsalsgrupp Berlin 4+1 svartIsform Boll / Bollform / Kula - Silikon - (Blå) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sidsovkudde med fleeceöverdrag blåEmotion Dra-på-lakan jersey 140x200 cm röd 0200.80.44 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bordsduk Barbie Popstar
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 40 x 40 cm

Emerio Noppbortagare Lätt&Smidig (LR-114377)

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Kylskåpsmagnet ”GOODYEAR TIRES”

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lever Punch, stl. M , dia. 25 mm, Cirkel, 1st.Mini limpistol, Lågtemperatur, 1st.CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Värmeljushållare, H: 10 cm, dia. 7,6 cm, 12st.Fågelholkar, H: 10-11 cm, 24st.Palettblad Wizard Coral Sunrise 20 st frön

Läs mer...
Värmepanel infraröd 1400W med termostatreglering variant 2
5 x öppna rörklämmor i fäste 28mm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Fresh flowers and Vase,Jan Davidsz. de Heem,60x40cmHjort med glitter - liggandePoster - & marmor No.2 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättEmotion Dra-på-lakan strykfri 160x200 cm ljusgrå 0220.50.45Round Basin 29ltr Plastic BlåLeifheit Väggfäst torkställning Telegant 30 Protect 83306 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vent du nord-est,Winslow Homer,60x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Potatisskalare Always Fresh Peel (2 st)
Poster - Escape and breathe No.2 70x100cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Rep i kokosfibrer 10mm 500m

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFrukostskål Midnight BlåvidaXL Rullgardin brun 120 x 175 cm mörkläggandeWanddekoration,Domenicho Ghirlandaio,60x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Bäddset 4 delar 135x200/80x80 cm rutigt
Learning by Heart,Ignacio Pinazo Camarlench,50x50cm
Sealskin Halkmatta Leisure 53x53 cm rosa 315242650
Nature Trädgårdskant 500x12 cm svart 6040605

Viktigt!

  Produktnummer: 16274706

  Med lite glamour och glitter kommer man långt här i livet! När man ska på picknick eller fest är det lika bra att göra det med stil. Vi har det absolut bästa och glammigaste vinset du kan tänka dig!

  Med detta guldiga vinset kan du nog räkna med att få en del uppmärksamhet på tillställningen. Detta vinset är en riktigt partyhöjare och alla dina vänner kommer vilja ha en. Bli den första med att vara den glammigaste gästen på festen!

  Koala Vinset Guld består av två delar:
  1 st Vinhållare
  1 st Vinöppnare

 • Ampel med bård - guldbrun

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Champagneglas av Plast Turkosa

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Kapsylöppnare Väggmonterad Hund...

  Vinflaska Presentset

The Descent of Christ into Limbo,Sebastiano del Piombo,80x40cm
vidaXL Kamaxellåsverktyg VAG 1,6 & 2,0L TDI
Med ram The Blå Vase,Paul Cezanne,61x51cm

Kontakt

vidaXL Tigermatta plysch 144 cm vit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Brandslang 30 m med C-Storz-kopplingar 2 tum
Esschert Design Paraply Cow 98 cm vit och svart TP215

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Plisségardin 110x125 cm vit
Puch Bardispenser

Stöd FARR!

Einhell Förfilter 12 cm för vattenpump

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL 2 Vägglampor i industri-design med LED-glödlampor svart