Electrolux Dammsugarhandtag 32 Svart mm btweeq14582-Dammsugare & Tillbehör

28x35 cm or 11x14 tum, fotoram i guld

Barco desaparecido,Jose Julio Sousa Pinto,50x40cm
Last Supper,Pietro Lorenzetti,50x50cm

8x9,5 cm, fotoram i guld

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Einhell 70-delars borr- och bitssatsTribute to Caesar,Bartolomeo Manfrödi,60x40cmNature Trädgårdsspaljé 100x200 cm PVC vit 6040703 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Self Portrait in Hell,Edvard Munch,50x40cm
vidaXL Sidoskåp 40x30x57 cm vit
Knight,Mikhail Vrubel,50x40cm

La lapidation de saint Etienne,Annibale Carracci,50x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Matta av lappade byxlinningar jeansbyxor 80x150 cm denimbSelf-Portrait,Elisabeth-Louise Vigee-Lebrun,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Portrait of Oswolt Krel,Albrecht Durer,49.5x38.9cmvidaXL Avlastningsbord återvunnet teakträ och betong 35x35x45 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

7,5x12,5 cm eller 3x5 tum, fotoram i svart
vidaXL Rullgardin för mörkläggning 120 x 175 cm vit

ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875643

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Balkongskydd, variant 1 90 cm grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/60x70 cm orangerutigtMoses Saved from the Waters of,Jacopo Robusti Tintoretto,80x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Smartwares Trådlöst minilarm-setvidaXL Mörkläggande rullgardin grå F06Self-Portrait,Lord Fröderic Leighton,76.5x64.1cm

Läs mer...
vidaXL Handfat med kranhål keramik rektangulär svart 46x25,5x12
vidaXL Barstolar 4 st äkta läder och canvas

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Jutematta med latexundersida 70x130 cm brunvidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus grå 80x150 cmvidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st med öljetter 135x175 cm svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Hopfällbara trädgårdsstolar aluminium 58x65x109 cm svartHängare, 3 st gitarrer med krokarvidaXL Markisduk gräddvit 3x2,5m (utan ram) att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Grekiska havet 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Philips Ångstrykjärn GC2676 EasySpeed
Triumph Bardispenser

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ubbink Fontänpump Xtra 400 1351947

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140 x 245 cm vitvidaXL Stängselnät Hexagonal 50 cm x 25 m, 1,1 mmvidaXL Vägghyllor 2 st Aaliyah vit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig - 20 mm lång
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x220/80x80 cm blommor
vidaXL Bäddset 3 delar 200x200/60x70 cm bomull antracit

Viktigt!

vidaXL Påslakanset 2 delar 140x200/60x70 cm ränder och blommor
vidaXL Sängbord 2 st massivt akaciaträ 40x30x58 cm
200 stk. 300x440 mm (I9) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Kontakt

Poster - This kitchen is for dancing No.1 40x50cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Self-Portrait with a Drawing of a Male,Luis Melendez,50x40cm
vidaXL TV-bänk MDF 120x30x50 cm grå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Self-Portrait as a Young Man,Rembrandt van rijn,22.5x18.6cm
vidaXL Pall i massivt återvunnet trä 28x28x40 cm

Stöd FARR!

Poster - COCO Marmor Svart 50x70cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Tut 3/4 "bsp 160 mm topputlopp c-typ