Cavallini Papers & Co., 2019 Desk Calendar Vintage, Multi Inc. btweeq15415-Väggkalendrar

vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x245 cm gul

Extractor 100mm fläkt med fuktighetsgivare och gravitationsklämm
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 70x15 cm

Smartwares Vindmätare solcellsdriven

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Staket impregnerat hasselträ 90x500 cmvidaXL Båtlina i polypropylen 8 mm 100 m svartProPlus Jeepdunk metall grön 10L sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Räv, väggdekor, väggord
Förkromad zamak väggmonterad badhängare med dubbelt handdukstång
vidaXL Diesel injektor extraktor M8 / M12 / M14

Keter Trädgårdsstolar 2 st Toscana grafit 212592

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Aviator Sidobord med 1 låda Vintage flygplanstemavidaXL LED Vägglampa med 1 lampa varmvit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Satsbord 3 delar färgglad återvunnen teakMetalladapter för vattenbesparande köksblandare 22-24mm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Avbitare 125 mm
vidaXL Matgrupp för trädgården 3 delar konstrotting brun

vidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch vinröd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ljuslykta Pärla/ hängande - antikvit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Plisségardin 110x200 cm cremevidaXL Tjurhuvud väggmonterad dekoration med krokar aluminium siCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Taklampa industri-design spotlights med 6 LED-glödlamporvidaXL Insektsnät med gångjärn för dörrar Brun 120 x 240 cmvidaXL Bäddset bomull 2 delar 135x200/80x80 cm blå

Läs mer...
vidaXL Hallbänk med skohylla och förvaringskorg i trä
1 "rörkopplingsarmbåg kvinnlig x kvinnlig järngjuten mässing

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Matstolar 2 st linnetygvidaXL Hörnhylla med förkromade hyllkonsoler glas genomskinlig 2EGLO Taklampa PRIDDY svart och vit 49464
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - This kitchen is for dancing No.4 50x70cmSelf-Portrait,Joshua Reynolds,50x40cmPoster - Woman with rose royal init stående 50x70cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Punktsvetsborr set 4 delar HSS-kobolt

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Butcher Shop Gris 50x70cm
vidaXL Staket hasselträ 120x250 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Tut 3/4 "bsp 250mm topputlopp s-typ

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSkrivbok AustralienA Man in oriental dress,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cmSkrivbok Santa Barbara ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Thomas Örngott Hjärta
The Girlhood of Mary Virgin,Dante Gabriel Rossetti,50x40cm
Philip IV as a Hunter,Diego Velazquez,60x40cm
The Röd Bridge,julian alden weir,60x40cm

Viktigt!

Old Man and Young Boy,Sandro Botticelli,60x40cm
The Dream of Solomon,Luca Giordano,60x40cm
Night,Ferdinand Hodler,80x40cm

Kontakt

Los Borrachos,Diego Velazquez,60x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 105x200
The Burial of Count Orgaz,El Greco,60x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Woman with a Lute near a Window wt,Johannes Vermeer,51.4x45.7cm
Skrivbok Tidaholm

Stöd FARR!

Skrivbok Cesky Krumlov

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Pierrot also Known as Gilles,Jean-Antoine Watteau,50x40cm