vidaXL Handfat i glas 42 brun härdat cm btweeq16248-Badrum

Asien målning på ris papper, 196x72 cm blommor

Poster - Your mind is powerful No.7 21x30cm
Spegel i ljusguld, yttermått 56x106 cm

Self-Portrait,Titian,50x40cm ny02

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Abraham's Sacrifice,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cmPoster - Marmor Classy 70x100cmPoster - Live Well 21x30cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Jeune fille et enfant,Edouard Manet,61x51cm
A Reading from Moliere,Jean Francois de troy,50x40cm
Poster - Jag älskar dig med hjärta No.18 30x40cm

Aluminium Flaggstång Italien

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Tree in the Sun,Emile Claus,60x50cmCrossing the brook,Joseph Mallord William Turner,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Skrivbok La RiojaThe Steer,Franz Marc,50x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ståbord Quattro 241 x 241 x 103 cm
Poster - COCO Marmor No.4 70x100cm

South American Landscape,Fröderic E.Church,28.2x43cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Jag älskar dig med hjärta No.17 30x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mässing vattenrör manlig armbåge adapter kontakt 3/4 "Förkromad ersättningspanna badkranhuvud för kallt vatten (blå)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Portrait of a woman with,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cmAnnica Örngott HjärtaJuly (Specimen of A Portrait),James Tissot,60x40cm

Läs mer...
Miss Anne Ford,Thomas Gainsborough,60x40cm
Väggdekor 6st Vita Snirkliga kvadrater

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 200x200mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel äldre färgOld Woman Frying Eggs,Diego Velazquez,60x50cmBoar Hunt,WEENIX Jan,60x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPandemonium,John Martin,76.5x63.5cmGRÄSFRÖ NaturEcru kök badrum vägguttag 100mm awenta linea stil med dragkabel att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nilfisk Dammsugare One WB10P05A Basic (128350581)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Algerian Women in Their Appartments,Eugene Delacroix,50x40cm
Skrivbok Vägtistel

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Skrivbok Visingsö

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLång rörhylsa muffkontaktanslutning avloppssystem 50mm diameterPhilips LED Sensor E27 60W Frost 4stLinjal från Fiskars- L: 30 cm - B: 3,5 cm - Basketboll ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kranhane utbyte 1/2 "bsp 300mm topputlopp F-typ kök badrum
Dammsugarpåsar Kärcher 1000
Poster - Man whit two hands 30x40cm
Plain near Auvers,Vincent Van Gogh,50x40cm

Viktigt!

A Woman in a Garden,Spring time,Claude Monet,50x40cm
Tree Root and Trunks,Vincent Van Gogh,80x40cm
Nexa Fire & Safety Brandskyddsset Medium Röd (13497)

Kontakt

Antik mässing dekorativa badhållare duschhandtag huvud grepp

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

25mm full rostkromad plast rosette diskbänk basflöde
Self-Portrait,Vincent Van Gogh,41x33cm ny06

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Superman Kylskåpsmagnet - DC Universe Super Heroes Lego
The Lion's Meal, Henri Rousseau, 50x40 cm

Stöd FARR!

Poster - Världskarta No.36 30x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Blossoming Acaia Branches,Vincent Van Gogh,32.5x24cm