Bardi Botticelli,50x50cm Altarpiece,Sandro btweeq17082-Canvastavlor

LED Sol Utomhus Vägglampa med Sensor Rostfritt stål

Skrivbok Tyskland
Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 90deg

SET OF 16 WHITE BOXES WITH METAL HANDLE

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Justerbar armbågsanslutning för ledning av avloppsrör3D platta med glas - Furu - stl. 10x10 cm - 1 stFyrtorn - Kejsarträd - H: 25 cm - dia. 10 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

St Basil Dictating His Doctrine,Francisco Herrera the Elder,50x4
Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm
Dead Rabbit with Hunting Gear,Jean Baptiste Simeon Chardin,81x65

Skrivbok Jönköping

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.LED Trädgård Ljus VitThe Raft of the Medusa,Theodore Gericault,60x40cm ny03 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Manillamärken - stl. 5x10 cm - Vit - TO YOU - 15 stThe Astronomer,Jan Vermeer,51x45cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

SET OF 3 RUSTIC WHITE WOODEN CRATES
Winter Landscape, Denys Van Alsloot,50x40cm

Skrivbok Brooklyn

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Merry Christmas No.6 21x30cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Self-Portrait,Pierre Renoir,42x33cmTwo Cut Sunflowers,Vincent Van Gogh,50x60cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Einhell Sågkedja utbyte för GH-EC 1835 35 cm 52 T80mm 1,6bar 120c 1/2 "sidostegtermometometerKromad mässingsblandare kran 20 cm c-typ sprutkran

Läs mer...
Le Parc Monceau,Claude Monet,60x40cm
Peach trees in blossom,Vincent Van Gogh,50x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm grenarPoster - Världskarta LILA no.1 21x30cmWeaver Facing Right,Vincent Van Gogh, 37x45cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt2x sediment 100um vattenfilterpatroner passar alla 10 "vidaXL Kontroll för jalusier med programmerbar timerSelf-Portrait,Vincent Van Gogh,41x33.5cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Field with Two Rabbits,Vincent Van Gogh,32.5x40.5cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fototapet / Foto Tapet London Fog - väggdekor som gör skillnad!
Kaffekvarn x 8 st

EU-kandidaterna om Frontex' budget

20cm LED Light Skull Decorative Figurine

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThe Birth of the Virgin,Carlo Saraceni,80x40cmSlow Juicer 180 W 55 rpmPoster - Lejon kungen No.4 40x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tavla Star Wars Rebels
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 2300
Dammsugarpåsar Samsung VC-7600

Viktigt!

Dammsugarpåsar Rowenta RB 52
Dammsugarpåsar Samsung Veloce eco
Dammsugarpåsar Siemens VM 15000 till 15999

Kontakt

Dammsugarpåsar Volta Control U 4620

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Electrolux Z 2000
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 7000 till 8999

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fototapet Window Beach Sunset Sun Clouds
Good Morning Bäddset 5732-P Racing 140x200/220 cm flerfärgat

Stöd FARR!

17 Inch Natural Pepper Mill

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Fashion Body no.5 30x40cm