Poster - Tomten och renen 40x50cm No.3 btweeq17915-Posters

Poster - Hours Jump 30x40cm

Hylla - 60 x 10 cm - H: 21,5 cm - Plywood
A Field of Gul Flowers,Vincent Van Gogh,34.5x53cm

Peace & Tranquility Sitting Figurine

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Schuko Strömförlängningskabel Schuko Hane - Schuko Hona 3.00 m SExklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 70x100cmStekpanna skeppshult 240 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Nilfisk G 70
DELTACO oskärmat vägguttag, utanpåliggande UTP 1xRJ45, Cat6, vit
Amber Heart Vase Glass

Bridge in the Rain,Vincent Van Gogh,73x54cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The Holy Family with st Catherine st SebastianPoster - Världskarta No.2 30x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Lejon kungen No.3 30x40cmEcstasy of ST Paul,Nicolas Poussin,50x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Head of a Woman with her Hair Loose,Vincent Van Gogh,35x24cm
Dammsugarpåsar Eureka Eureka (Centraldammsugare)

Head of an old peasant Woman with Vit Cap,Vincent Van Gogh,33x

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar AEG K3170

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Tavla Deers Spheres GoldDammsugarpåsar Hoover Alpina SC230CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3362Dammsugarpåsar Ide Line Monsun 740-039Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 142

Läs mer...
Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3600
Dammsugarpåsar Rowenta Spacio

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Electrolux UZ 945Dammsugarpåsar Siemens VS 42B00 till 44B99 Super EUniversal Laptop Converter
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Wilfa BS 095 (Wilfa)Stansformar / Kakformar - 30 x 40 mm - Ornament - 3 stPoster - Elephant 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Set of 4 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Wooden Distressed Look Home Sweet Home Wall Hanging Sign Board
Karta över Visby, Gotland

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Siemens Extraklasse C610

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBrüder Mannesmann Sats med skruvmejselbits 32 delar 29705Poster - I love Justin Bieber Sosa No.6 21x30cmKönig RFID-etikett för SAS-ALARM-300 (SAS-ASRT300) ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HQ LED-lampa MR16 GU10 4W 250 lm 2 700 K (5740 0415 21 18)
Xavax Dammsugarpåse Ae 05
Poster - Love what you do do what you love 30x40cm
Sagaform Apple serveringsskål

Viktigt!

  Produktnummer: 10807473

  Poster i snygg och stilren design med en glad tecknad tomte och en ren på i vackra färger.

  Kombinera gärna flera prints och posters med flera vackra motiv för att skapa vackra tavelväggar.

  Storsäljare bland våra kunder!

  Print med foto, tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

  Storlek: 40x50cm

  Utskriven av senaste Epson skrivarna med väldigt hög kvalitet.

  Kommer förpackat i en stadig tub.

  Ram ingår ej

  Poster, Affisch, Print, Prints

 • Citronsyra - NI - 100g

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Sopmaskin 20 l

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Tavla Canvas Monte Carlo 75x100...

  Hylla i Kejsarträd- 40 x 82 x 27 cm

HQ Dammsugarpåse AEG GR 11/13 (W7-50005/HQN)
Poster - Every day is a blessing 30x40cm
Poster - COCO Guld Rainbow 21x30cm

Kontakt

Karta över Heby, Uppland

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - I love the Sky A4 21x30cm
Light Flute ljusstake koppar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Röranslutningsröduktionsdetaljer kromhona x hane 1/2 "x 3/8"
EKOLOGISK DUK - EKO CERT. BOMULL - ZEBRA - 90 cm x 90 cm

Stöd FARR!

Poster - Städer No.3 A3 30x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Städer No.13 A4 21x30cm