Self Portrait, TINTORETTO, Jacopo,50x40cm btweeq18748-Canvastavlor

Dokumentskåp med 3 lådor grå

Poster - Fashion Body no.3 40x50cm
Fototapet Sunset Africa Nature Tree

Dammsugarpåsar Siemens VS 50KA000-59KA999 Super Dino

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,IRMA Matstol SvartSet of 3 LED Candles Amber/Colour changeDeWalt Metallborrsats HSS-G 10 st (DT5921-QZ) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Fiskars Lyftkrokr Woodxpert Medium
61X40CM LARGE STONE EFFECT BUDDHA HEAD
Inhale the good shit A3 (30x40 cm)

Polycarbonate Ice Scoop

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fluffy Towels vaxkaka yankee candlePoster - Do more of what makes you happy No.16 30x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",55X12CM ACACIA WOOD SLATE BOARDPoster - Woman illusion Royal init 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mangold - HELA 150 frön - Ekologiska fröer - Enkla Blommor
Poster grotta med vatten, 50x70 cm

50X57cm Metal Sailing Boat Ideal Ornament

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Valueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 5,00 m kabel svartPoster - Body 21x30cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Retro Cupcake Mug and CoasterVärmepanel infraröd 450W svart glasAthlet Magnetizer / demagnetizer (2470)

Läs mer...
Poster - Ananas Rosa Grön Tropical 21x30cm
HQ Dammsugarpåse Daewoo SB90 (W7-52700/HQN)

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Säkringar 6:APoster - My Hero My Soldier My son no.4 30x40cmKönig Koaxialkabel RG59 och DC-ström 20,0 m (SAS-CABLE1020B)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTripp träljusstake 7 ljus vitPoster Buffel 50x70 cmLasse Åberg Mussaka Ovalt Serveringsfat 31 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Gillian adventsljusstake 7 ljus vit med mässingbelagda ljushåll…

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Städer No.19 40x50cm
Panter i blått guld

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Städer No.4 A4 21x30cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKanvas tavla,abstrakt 110x110 cmKonstrottingset 4+1 Sevilla svartTuppen, oljemålning på duk, 50x60 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Efter Vincent van Gogh, 50x60 handmålad oljemålning med ram
Köksblandare / blandare svängbar
Poster Sjökort Kattagatt Svenska kusten, 50x70 cm

Viktigt!

Poster Afrikansk mask, 50x70 cm
Poster berg speglas i sjö, 50x70 cm
Poster höga träd, 50x70 cm

Kontakt

Poster Cast iron lighthouse Jamaica 1846 format, 50x70cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster rostig bil i spökstad (fram i från) 50x70 cm
Poster droppar på en torkad blomma, 50x50 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Illustration Italien, 50x50 cm
Poster Vintage race cars Format 100x125cm

Stöd FARR!

Bilkamera 1080P med G-sensor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

LED Decorative Unicorn