Craft W's Essential VN SS Shirt Dahlia


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trio Perfekta Blandarfäste 150cc för dold rördragning med 16x2,0-2,2mm Pex/Alupex/Pb

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Axor Termostatblandare Citterio Inbyggnad 1 Funktion
Amundsen Sports W's Boiled Hoodie Laced Weatheröd Röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarmot M's Hoody True Steel Heather Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Köksblandare / blandare med LED-belysning enhandsblandare
Tvättställsblandare / blandare med LED

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Axor Sargblandare Citterio, för Karkant med Platta 90

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Axor Sargblandare Citterio, för Karkant med Platta 180

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lundhags M's Makke Pant Forest GrönTretorn Unisex Nimbo Rain Pants Dark Navyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Axor Sargblandare Citterio, för Kakel med Platta 180
Strand Tvättställsblandare Majorna MJ-2001

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
FM Mattsson Duschblandare Garda 40 cc anslutning upp

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. The North Face M's Röd Box S/S Tee TNF Medium Grå Heather
Svedbergs Duschblandare 150 cc inkl Duschset Krom
Nordic Kakel Tvättställsblandare Cleon Låg

På tisdagen godkände ministerrådetNordic Kakel Handfatsblandare Fristående CloverPrana W's Pillar Printed Leggings Bone ArcticSaniflo Avloppspump SANISLIM den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Saniflo Pumpstation SANICUBIC® 2 XL
Icebreaker Kids Hike Light Crew Jet hthr/Bonfire

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSalomon M's Wayfarer Mountain Pant forged iron anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gustavsberg Utloppspip Svängbar L 350 mm