Reservdel Reely RE-5198313 Kullagersats

Closet STRAPLESS DRESS - Festklänning - charcoal

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Claudie Pierlot MEONIE - Kofta - noir

comma Fodralklänning - light blåcomma Blus - thin stripecomma Kofta - electric blåCream FLORENCE - Linne - powder

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Cream ALLY - Blus - röd dahliaCream TAMMY CARDIGAN - Kofta - royal navy blåCulture CICELY BLOUSE - Tunika - pruneCustommade MANUA - Blazer - jolly grönCortefiel WITH BUTTONS DETAILS - Poncho - dark gråDanefæ København GRITT RAIN - Parkas - abyss grönDesigual ZOE - Tunika - navyDESIGNERS REMIX VERONICA - Maxiklänning - apple grön

Tack ❤

Min tid är nu

Diesel T-HEIKA-A - Linne - schwarz
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Diesel HATE COUTURE-S-DIVISION A - Luvtröja - vitDKNY LONG SLEEVE HOODED TEE LOGO - Långärmad tröja - heather gråDorothy Perkins PINAFORE DRESS - Vardagsklänning - burgundy

Dorothy Perkins NATALIE - Festklänning - rödDorothy Perkins HORN BUTTON BODYCON - Jerseyklänning - khaki

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Dorothy Perkins PLAIN LETTUCE EDGE - Långärmad tröja - blå

Princess Äggkokare 6ägg Timer X-fri 350

Dorothy Perkins GYPSY - Blus - ivoryDorothy Perkins CHUNKY - Kofta - gråDorothy Perkins Curve SPRING FLORAL CAMI - Blus - cream

Dorothy Perkins Petite HEM - Blus - ivory
1537437987500

DRYKORN Vardagsklänning - blåDRYKORN DEANIE - T-shirt med print - schwarzEmporio Armani Blazer - coraledc by Esprit FLOW LONG SLUB - Långärmad tröja - aubergineedc by Esprit OPEN LONG CARDI - Kofta - light gråEnvii ENKYOTO DRESS - Vardagsklänning - dark grön/vitEllesse TRENTINO - Sweatshirt - gulEsprit TROPICAL TEE - T-shirt med print - blå

Esprit STRIPE - Skjorta - rödEsprit Väst - rödEsprit Collection Långärmad tröja - bright blåEven&Odd Vardagsklänning - dark blå/off-vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Even&Odd Linne - nudeEmily van den Bergh Blus - rosaEven&Odd active Linne - rosaEvans LONGLINE CARDIGAN - Kofta - gråmint&berry mom T-shirt med print - bright vit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Filippa K Kofta - mid grå melangeFabienne Chapot SARI CARDIGAN - Kofta - beigeForever New HANKY HEM TRIM DRESS - Vardagsklänning - navy

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Free People ZEPHYR TEE - T-shirt med print - blåGANT ARCH LOGO - Långärmad tröja - light grå melange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Gebe VIVIEN - Poncho - grå melangeGina Tricot ULRIKA HOOD - Luvtröja - cameo

GAP Vardagsklänning - slipper rödGAP TEE - T-shirt med print - purple lilacGAP CREW - Sweatshirt - snow cap

Guess CHARLOTTE - Sweatshirt - tomato juice

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

FM Mattsson Krom Utloppspip bhlxtv1607-Hem & Trädgård

Omkastare genom pipvridning (vridpipomkastare) Passar till badkarsblandare i serierna-9000E, 9000, Garda, Origo, Iseo, Garbo och vägghängd ettgrepp 9000E Ansl. nippel ingår ej, komplettera med rätt nippel.Varumärke: FM MattssonFärg: KromLängd (mm): 250Typ: Utloppspip

Meningen med hela skiten…

Holzweiler ERRANT - Maxiklänning - mecca orange

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

HUGO KLENNI - Fodralklänning - open blåiBlås MERLOT - Blazer - rosaIsla Ibiza Bonita Skjorta - blush

15324212664902228635381886865163.jpg

IVY & OAK OVERSIZED BLOUSE - Skjorta - illuminated blåJ.CREW ON THE BRIGHT SIDE - T-shirt med print - flamingo

J.LINDEBERG TOUR TECH - Funktionströja - ocean blåJunarose Blus - monaco blåJDY JDYKING - Blus - ponderosa pineKIOMI Maxiklänning - grön gables

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kaffe BLISS WRAP DRESS - Vardagsklänning - zinfandelKaffe ELLE AMBER BLOUSE - Blus - chalkKIOMI TALL T-shirt med print - winetastingLavish Alice FITTED TUXEDO CAPE MINI DRESS - Fodralklänning - forest grön

Boken finns att köpa här.

Liu Jo Jeans MODA - T-shirt med print - nero

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Lauren Ralph Lauren CRINKLE - Blus - multiLee MINI LOGO - T-shirt med print - vitLibertine-Libertine RISE - Blus - vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • LOVE2WAIT DRESS NURSING COLLAR - Jerseyklänning - navy
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Missguided Plus Vardagsklänning - multi colourödmint&berry Vardagsklänning - vitmint&berry Kofta - dark blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • More & More Långärmad tröja - ivy grönMAMALICIOUS MLBLOSSOM DRESS - Fodralklänning - lyons blåMango DANIELA - Maxiklänning - roseMAERZ Muenchen Kofta - vibrant grön
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Marc O'Polo Sweatshirt - deep atlanticMiss Selfridge PINNY DRESS - Vardagsklänning - brun
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Modström TANNER - Långärmad tröja - grå mélange
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Monki ODINA SPECIAL - Luvtröja - light blåMos Mosh TILDA - Skjorta - vit

Over and out.

Klara