Väggdekor väggord väggtext Lekrum


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Väggdekor väggord Tårar är ord från Hjärtat som munne

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Guess How Much I Love Gosedjur Hare med Skallra och snuttefilt
Lee Western Skjorta, Blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOscar of Sweden Light Blå Plain Skjorta Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Sköldpadda 30x40cm
Adler Våffeljärn 700W, AD 311

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tiny Love Take-Along Projector Babymobil Suzy- Nattlampa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tårtkalas : smarrigt och roligt till barnkalas 9781445475158

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kronstadt Dean Henley Matrix långärmad skjorta, BordeauxPoster - Diamant 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Barbie Kortärmad T-shirt rosa
Poster - Rosa fjäder 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Oscar of Sweden Vit Kortärmad Skjorta Med Strand-print

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Oscar of Sweden Vit Linneskjorta Skjorta
Poster - Paris Eiffeltornet umbrella 40x50cm
Oscar of Sweden Mjuk Midnattsblå Skjorta

På tisdagen godkände ministerrådetGrillat! 9789151843780Sittdyna Fårskinn - Grått korthårig Jämn färgNew long sleeves men shirt wine röd den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fårskinn, grått svarta toppar XL - Långhårigt
Arts in stone - Dotter

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFotoram Fönster Grön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Eleganta Hörnskydd 4 st (Transparent)