( Handduk ) 50x70cm Porsche


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gulligt hårspänne med tomteluva med glitter i tofsen

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
TAMARIS navy, Blå
Sixtyseven parma taupe, Sand/camel

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEmma röd slipinsandal, Röd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor väggtext väggord - Bon Appétit
Relaxshoe Ciabatta, Sand/camel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ELBA Hilfiger Dustyrose, Rosa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ELBA Hilfiger sand, Sand/camel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bdk Teva blå, BlåLjushållare vägg Kärlekvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bäddset - Påslakan Isbjörn
Ecco O2 83130359986, Dam, Brun

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Konstgjord Snö-Instant Snow-1st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Små paket borddekoration/julgruppsdekoration jul 12 st
ELBA Hilfiger midnight, Blå
Glow In The Dark Toalettring

På tisdagen godkände ministerrådetKlädhängare Löv GuldSneakers Bullboxer Svart, SvartPapperskorg Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sittdyna Fårskinn - grått långhårig mörka toppar
5st Jättesöta Te-Sniglar - Snigel - Tepåsehållare

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStövlett TAMARIS Svart, Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Yokono 027 nuez, Brun