Väggdekor / Väggtext - Bon Appétit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Double Eclipce Metallskylt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekor / Väggtext - Köket hjärta
Poster - Vita hästar no.2 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenToalettrings värmare dekoration Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bröd-/Fruktkorg Vit 36cm
Poster - I´m sorry No.6 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eskilstuna Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor väggord väggtext TOA + hund

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Målade läppar 30x40cmPoster - Best Friends No.8 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Italiens gröna kök 9789198105339
Poster - Dinousarie barn no.4 A3 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - New York 3 40x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Ananas guld 3 30x40cm
Taklampa Tulpankupa Vit
Poster - I love My Dog A4 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Tropiska löv 40x50cmKakform / Siliconform Stadium / arena LilaAffisch/Poster Svartvitt Foto Byggnad i Samarkand 33x48cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Leopard målad 30x40cm
Affisch/Poster Foto Höstblomster Blad 33x48cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Sexy röd Lips 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

LED Slim Panel Round 18W 1520lm 3000K