HQ Ljusslinga vattendroppe vit 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDRW)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Alaska konstgran/plastgran 210cm 150 LED fiberoptik multi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Busk Petunia dubbel burgundy10 frö,älskad sommarblomma!
vidaXL Ultrasonisk luftfuktare sval dimma & nattlampa 6 L 30

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStektermometer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Trädgårdstråd 15 m grön
Solros Florenza 15 frö

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
500-delar verktygslåda aluminiumförstärkt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Blomdekoration, 65x70 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 2 Trädgårdsstolar konstrotting aluminium + 4 dynklädslar svartKönig Röklarm (SAS-SA100)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Sagaform - Örtsax
König Retroköksvåg med skål i rostfritt stål (HC-KS60R)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Magnifik kandelaber 100 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Emerio Mjölkskummare lattevisp
XXL POSTER - SKOG I MORGONLJUS
Vinkork (Happy Man)

På tisdagen godkände ministerrådetPlåtskylt Aral14pc Meal Set Insulated Lunch Bag For Camping Picnic Travel WorkFlerfärgad LED-projektor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
3 Våffelformar för supergoda & mumsiga våfflor up till 230°C
vidaXL Soffbord massivt acaciaträ 45x45x40 cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAffisch Mini Kungsfiskare anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Karta över Norrahammar, Småland