set med 240 ord kylskåpsmagneter, beach


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Skrivbok Katrineholm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ugnsgaller Utdragbar 39-60 cm
Abstrakt tavla - Canvastavla

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLysekil Vit Trästjärna 28cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Skrivbok London
ISOTRONIC Spacedog II bortstötare (70590)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Träram i guld, innermått 20x25 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster Sjökort Gotland(1) 50x70cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Ottoman med förvaring konstläder svartGorilla 9" Replica Figurine Sculpture Great Gift Ideavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lång färgbyte duschbadslang kromblå och röd 150cm invena
Åviken Värmeplatta Dubbel

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
S Jar-Pain au Raisin

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 4 st mini kvadratisk luftventil dörrgaller intern vit färg
Big Ben
Karta över Nässjö, Småland

På tisdagen godkände ministerrådetMatta Cross Svart 70X200Tala Performance Kvadratisk Bakform med lös botten 18 cm3 blomkrukor i konstrotting, variant 1 svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Skrivbok Gräsand
Ljusfärg Gul - 10 gram - Pigmentfär

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Marmor fjärilar stående 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Funktion Köttmörare