Russell Hobbs Elgrill Grill & Melt Advanced


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Textkarta Saltsjö-boo 100x140 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vattenlarmsystem 85 dB Vit
CLP Barstol Wales Konstläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Escape and breathe No.5 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor väggtext väggord - YESTERDAY IS HISTORY
Magnet - Mamma, brev

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Buskpetunia Limbo burgundy 15 frö

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Riddarsporre Magic Fountain dark blå dark bee15 frö Perenn

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kålnät, 2X5 met.Thermacell Myggskydd MR300 Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ranex by Smartwares Ebony Vägglampa Up/Down 230V
Ljusfärg Mörkblå - 10 gram - Pigmentfärg

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Barstolar snurrbara 2 st konstläder 44x50x114 cm svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Plastägg - H: 13 cm - 2 set
Poster - Escape the ordinary No.1 50x70cm
Sagaform - Planteringsset

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Sthlm, Världsutställning Djurgården 1897 100x140 cmIrwin Glas/kakel borrsats 4/5/6/8/10 mm 5 st 10507912Scratch Map Original Deluxe - världskarta att skrapa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
2st kuddfodral - Hennes & Hans majestät fodral
Betlehem stjärna vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBorn in Sweden Sphere vas Stor 19x18 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Vitt köksskåp i trä med glasdörr