Kudde 43x43 cm - England


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gastromax Julienne skalare 18 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Taklampa grön SALINE
Drömfångare "Peace"

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Moon No.1 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Korg Gömma 2-set
Katabo stjärna 70cm vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Charlotte laced congac, Cognac

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster A3 30x42cm Pixel Stroke

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Anti Spillsäker Kastrull upphällare i silikonPoster - Dalarna, Landskapsstolthet, 300x420 mmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Färgade läppar no.3 40x50cm
Familjekalender Maria Nilsson Thore 2019

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
FERM PROFESSIONAL Varmluftspistol 2000 W HAM1017P

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Elektrisk Pepparkvarn
vidaXL Shaggy-matta 120x170 cm grå
Draper Tools Sekatörset 3 delar 28210

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Brygga, 50x70 cmHIP Bäddset 6097-H Milika 140x200/220 cm flerfärgatIrwin Murverk borrbitset 4/5/6/7/8/10/12 mm 7 delar 10501893 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TecTake Duschpanel träoptik med 4 massagestrålar
Innermått 30x40 cm or 12x16 tum, fotoram i guld

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGrönworks Grästrimmer med 24 V 2 Ah-batteri G24LT30 2101207UA anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

No1 Ljuslykta Vas med 2 st Ljushållare Svart/Röd