Keen W's Terradora Leather WP peppercorn/wine Shoes btweeq1144-Streetskor

Bäddset - Påslakan Skosnören

Mary Magdalene,Caspar David Friedrich,67x76.5cm
200x250mm abs plastinsats inspektion dörr panel guldr färg

Limpistol batteridriven Ryobi R18GLU-0 exkl. batteri/laddare 11 mm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fågelspikar, 10X20 cmAffisch Mini Karl XIIStill Life with a Lobster and Trophies,Eugene Delacroix,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Skrivbok Nantes
Portrait of a Lady at the Court,Leonardo Da Vinci,63x45cm
Drömfångare. 2 vargar, av Lisa Parker

Tretorn Charlie Gummistövlar, Svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarslangar 1.8 m 32 mmThe Descent from the Cross,Jean Jouvenet,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Armbåge kopparlödare han x 15mm diameter 45deg vinkelView of the Garden of the Luxembourg Palace,Jacques-Louis David eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mindtwister, Smart10, Frågespel
Toalettluftsventilationsfläkt med timer 6 "150 mm guld

Heavy Duty 5.0 Brun/Sand

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Bonaparte on the Bridge at Arcola,Baron Antoine-Jean Gros,73x59c

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Tomten och renarna No.1 40x50cmThe Turkish Bath,Jean Auguste Dominique Ingres,50x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Manillamärken - stl. 5x10 cm - Vit - TO YOU - 15 stPortrait of the Artist Holding a Life Study,Melendez Luis EugeniPoster - Kanel stång No.6 40x50cm

Läs mer...
Poster - Julgranskulor No.3 21x30cm
Poster - Smurf No.2 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Einhell Sågkedja utbyte för GH-EC 1835 35 cm 52 TPoster - Målad Delfin No.2 21x30cmHIP Bäddset 5370-H SIMA 240x200/220 flerfärgad
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPeasant and Peasant Woman Planting Potatoes,Vincent Van Gogh,41xPoster - Butterfly tropical No.2 30x40cmPoster - Världskarta Svart Vit Ram No.1 21x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Diskmedel polyfosfat mjukmedel antiscale vattenfilter.

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Wheatfield with Crows,Vincent Van Gogh,80x40cm
Förkromad vinklad vattenventil för tvättmaskin 1/2 "x 3/4" bsp

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Grön akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläkt

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Handmålade hästar 40x50cmPoster - New York Of Gold 21x30cmÖrngott Alma ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Ananas Svartvit No.2 30x40cm
A Peasant Kermis,Pieter Bruegel, 60x40cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 3000

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Stabil vandringssko - från stig till stad

  Den här skon är med på alla äventyr som du utsätter den för. Med en ovandel i vattenavvisande nubuckläder, ett vattentätt membran med god andningsförmåga och ett skönt meshfoder kommer din fot ha ett trivsamt klimat när du går oavsett om det är varmt, kallt eller om det regnar. 

  Skon har den stötdämpning som behövs och på helt rätt ställen, den driver på uppför och dämpar i nedförsbacke. Med extra stöd för hälen och för fotvalvet och i grunden en damspecifik läst gör att din fot kommer hållas på plats även när terrängen blir ojämn. En grovmönstrad yttersula ger bra grepp när terrängen blir lite tuffare.

  Keen Dry Är ett vattentätt membran som släpper ut fukten utan att släppa in väta. 

  Detaljer

  • Vattenavvisande nubuckläder
  • KEEN.DRY-membran - vattentätt och ventilerande
  • Meshfoder som ventilerar
  • Stötdämpande mellansula
  • Stöd för fotvalvet
  • God support för hälen, både från sidan och i sulan
  • Damspecifik läst
  • Sula med bra grepp
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Outdoorskor
Användningsområde: Fritid, Vandring
Design: Låga
Material
Yttermaterial: Läder, Mesh
Sula: Gummi
Skotillbehör
Förslutningssystem: Skosnören
Stegjärnskompatibla: Inte stegjärnskompatibel
Vikt
ca 330 g  
Material
Ovandel: Nubuckläder, meshfoder, Membran: KEEN.Dry, Innersula: Dual Density PU, Mellansula: EVA, Yttersula: Keen All Terrain - gummisula
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
801197
 • Poster Modell i stor hatt, 50x70 cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Dörrmatta Superman

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Plastgran 150 cm...

  Snabbkontakt 1/2

 • Dammsugarpåsar Miele cat
  Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 180
  Dammsugarpåsar Samsung VC-6000

  Kontakt

  Dammsugarpåsar OBH Nordica 7245

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Dammsugarpåsar Foma Multivac
  Dammsugarpåsar Electrolux XXL 10 till 300

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  10 LED Vit Light bar Battery Light 320 degree rotation
  Duschsystem SF-8600 Regndusch

  Stöd FARR!

  West Highland Terrier Ornament

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Dammsugarpåsar Siemens Påstyp B