Kids Concept, Förvaringsbox Blå Star, btweeq2935-Hemelektronik

Vila - Vidotly LS Top, Svart

Dammsugarpåsar Siemens Påstyp E
Dammsugarpåsar Rowenta Presty

Angulus sandaler, Mörkrosa

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - You cant buy happiness but you can buy No.1 40x50cmMedelhavet Mediterranean, oljemålning på duk, 50x60 cmFototapet Window Path Beach Sand Nature sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Bosch BSGL 50000 till 59999
Kuddfodral Deer
Proove Elko Dimmer Glödljus 60-400W

SM Kompassfodral Svart/teal

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.661 Byrå passar som sängbord 895:-Stansformar / Kakformar - 9,5 x 12,8 cm - Hus - 3 st Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",3 Pcs Glass Tealight Candle Holders With Hanging CrystalsKÄRLEKSPAR FIGUR I STEN - Höjd: 76 cm - Vikt: 31 kg eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vegetariskt 9789185701353
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.3 40x50cm

Poster - IF HE understand 40x50cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Do more of what makes you happy No.7 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - I love Selena Gomez Sosa 40x50cmPoster - Ananas Topical - Svart vit No.3 30x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Brennenstuhl Alu Office line, 4xCEE 7/7, 1xCEE 7/7, 2xUSBHQ Dammsugarpåse Hoover H30 (W7-51024/HQN)König IP-P2P-kamera med fjärrövervakning och 360 (SAS-IPCAM111W)

Läs mer...
Poster - LOVE Lila 40x50cm
Poster - Dog fashion - Svartvit 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. D-Link Securicam Wireless N Home IP Network Camera IR (DCS-932L)Century LED-rör Vision 18 W 1200 mm 4 000 K (FVT8-181240)Provado® Care 20st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - COCO Svart Beige Rosa 21x30cm3D-Tavla - 1950-tals bilGlasunderlägg "FIREWORKS ARE LIKE SEX!..." att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - I love the Ocean färg A3 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hjärtformad skylt i trä med texten "Vi har inget WIFI"
”Welcome” vinyl vägg klistermärken

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Sagaform BBQ Vajer

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLyra Groove Slim Graphite blyertspennor - HB - 2,8 mm - 12 stEn sexig kvinna, oljemålning på duk, 50x60 cmSpegel i svart, yttermått 128x104 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
2 LED-ljuslist med rörelsedetektor
IGENIETTI Skål 25 cm med gummibotten
Ängel på hjärtformad sten i presentpåse, Faith
4 gardiner med öglor röd

Viktigt!

Poster Mälaren Västra delen, 50x70 cm
Poster Månfaser, 50x70 cm
Poster bergmassiv, 50x70 cm

Kontakt

Poster målning segelskutor, 50x70 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fåglar - Plywood - H: 12+14,5 cm - 6 set
Poster rostig skrotbil, 50x70 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Written paryres on a Holy wall, 50x70 cm
Special borrmaskin till pärlor

Stöd FARR!

Poster vattendroppar och blommor, 50x50 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

BABBLARNA Bäddset Junior - Vi Flyger