Solenergi Rostfritt Stål 11 Lumen. Gångljus bqfzaw893-Hem & Trädgård

Poster - New York is always a good idea 21x30cm

Poster - Lejon honox 40x50cm

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Poster - I´m sorry No.4 21x30cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Poster - Papegojor no.2 21x30cm

Poster - I´m sorry No.6 30x40cmRostfritt stål arbetsbord 120 x 60 cm

Taklampa Retro - dubbla kupor - Svart Mässing Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Poster - Dinousarie barn no.5 40x50cm
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerPoster - Fashion no.4 40x50cmPoster - Ananas guld 3 40x50cm av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

MADRID bordslampa, Svart

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Poster - Diamant guld no.5 30x40cmPoster - I love Music A4 21x30cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Poster - Best Friends No.2 30x40cm  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Metallskylt / Plåtskylt i Retro med Motiv Paris Eiffeltornet

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Teddykompaniet Lama, vit

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avPoster - Zebra Twins A3 30x40cmPoster - Big Ben london 40x50cmMetallskylt / Plåtskylt med texten Ice cold beer sold here vardagen på egen hand.

Bdk Sandra vaq.cuero, Cognac

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaPoster - Humla & fjäril 40x50cm saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster A4 21x30cm Halmstad

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Poster - Bokstaven X A3 30x40cmPoster - G Klav A3 30x40cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Poster - Dream without fear A4 21x30cm

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterPoster - I rather die young than live my life no.1 30x40cmPoster - I love London A3 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.3 30x40cm

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

 

Gångljus Solenergi rostfritt stål . 11 lumen

 

Bredd/Längd 14,5cm. Höjd: 64,5cm. Djup: 14,5cm.

 

Antal ljuskällor 6 LED

 

Klass 2xAA Rechargeable battery Incl.

 

Användningsområde: Utomhus. IP44

 

 

SOLCELLSLAMPOR, ETT SMART MILJÖMEDVETET VAL

Solcellslampor är en hållbar utveckling för både miljön och plånboken. Det är en praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till el. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

OBS: Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv.

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 24 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara

 

 

 

 

 

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Pippi Långstrump pepparkaksburk emalj, 2,3 l, från MuurlaPoster - I love Flowers 40x50cmTrimmer linje (Ø 2.4 mm x 10 m).Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Poster - I love Ice Cream No.2 21x30cm