AZzardo Frame Spike LED Pollare Ljusgrå - IP54, btweeq860-Hem & Trädgård

Head JR Tricomp Skin Suit

The Concert,VALENTIN DE BOULOGNE,50x40cm
Unconscious Rivals,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.1x65.8cm

Utomhusbelysning dekoration easymaxx LED LED fast installerad 01033 Betonglook

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fyll- och flush kit med dubbel kontrollknapp för wc cistern 3/8"Never give up... VäggordRöd elektrisk vattentät isolering isolerande tejp 15mm x 10m sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Farm at Laeken,Peter Paul Rubens,60x40cm
The Luxembourg Gardens at Twilight,John Singer Sargent,60x40cm
Extern vägggrillöverdrag 150x150mm 100mm rördiameter

Safety First Stilren Säkerhetsgrind - Öppning 62cm-102cm - barngrind

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Enthroned Madonna with Saints,GIOTTO di Bondone,60x40cmPoster - Ananas Rainbow No.5 70x100cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dubbla diskbänk Flaskavloppsavfall 115mm Tvättmaskinens diskmaskThe Toilette of Venus,Francois Boucher,50x40cm ny03 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Roterande ljuslykta med julgranar
The Nightmare,Henry Fuseli,76.5x63.5cm

Clavel congac, Cognac

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

The Grave-Digger's Death,Carlos Schwabe,75x55.5cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 2kW Convector Heater with Turbo and TimerGult värmekrympslang 4,8 / 2,4 kabelhylsa trådskydd 1m längdCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.venus at her Mirror,Diego Velazquez,60x40cmAffisch Mini Karl XIISkrivbok Marbella

Läs mer...
Skrivbok Vällingby
Skrivbok Kolsva

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Intervention of the Sabine Women,Jacques-Louis David,50x40cmKrokhylla - L: 35 cmArmbågs kopparanslutning lödkvinna x kvinnlig 28mm diameter
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättFicus Natasja - 140cm & 170cmFiskars Swivel Knife Blade till 4147 - 3 stGurka Slanggurka Armenian Yard Long 10 st frön att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
En springare i många färger

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
frans r heiss,Anders Zorn,50x40cm
Gusta Frukt- och grönsaksskärare svart och vit 01152530

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kentia Palm - 150cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTrees adn Undergrowth,Vincent Van Gogh,46x36cmTurkeys,Claude Monet,50x50cmWheat Field behind Saint-Paul Hospital,Vincent Van Gogh,24x33.7c ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polyester Companion Seat Cover Protector High Quality
LED Retro Glödlampa E14 Ljus 2.1 W 250 lm 2700 K
Fototapet / Foto Tapet Autumn Vittails - väggdekor som gör ski
YATO Verktygslåda stål 460 x 200 x 225 mm

Viktigt!

  Modern trädgårdslampa i aluminium med integrerad LED-ljuskälla.
  Eftersom Frame Spike är vridbar kan den användas både för att belysa fasader nerifrån eller gångar och växter uppifrån.

  Finns som mörkgrå eller ljusgrå armatur. Markspjut ingår.

  Specifikation:

  • Inspänning: 230V
  • Effektförbrukning: 8W
  • Ljusflöde: 800 lm
  • Färgtemperatur: 3000K, Varmvit
  • Kapslingsklass: IP54
  • Storlek: 180 x 290 x 450mm
  • Material: Aluminium
  • Garanti: 2 år


   

 • Fritösbunke Svart

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Rödögda Råttor Toalettdekoration

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Stol Olena...

  Varmvattenberödare teflon vit ptfe tejp 12m x 12mm x 0.1mm

Stor karamellsats - Till 18 kg karameller.
Poster Basilika A4
Stekpanna skeppshult 240 cm

Kontakt

Luminarc Oxygen Glassware Flower Vase 20cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Grön plant No.12 40x50cm
Dammsugarpåsar AEG K3170

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2578
Nonwoven Fototapet Ocean Sundown - en kvalitetstapet till markna

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 088

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Fototapet Waterfalls Trees Forest Nature