Walltastic Väggdekor My Woodland Fairies Friends & btweeq2544-Hem & Trädgård

Bordslampa grå LIMA

Dammsugarpåsar Allaway DV30
Reservoirpenna Brunnen rosa

Oscar of Sweden Ljusblå Smårutig Skjorta

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Foma 315Dammsugarpåsar AEG AJM 6800... 6899 Jet MaxxDammsugarpåsar Panasonic C-1 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Electrolux Oxy3 System ZO 6320 till 6399
Dammsugarpåsar Philips City Line Roma
Dammsugarpåsar Tornado Calypso TO 6510-TO 6530

Sandal Nuez, Brun

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Siemens VS 32B00 till 33B99 Super E10W SMD Anti Glare LED Security Flood Light Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar Electrolux Ergoclassic ZP 4001Dammsugarpåsar Wilfa Compact 7000 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster A4 21x30cm ÅÄÖ
B331 Fotoram med plats för 4 foton vit 295:-

Jul Ängel Fönsterdekoration Spets Handgjord Dekoration

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

4 fröburkar certifierade frön Enkla Blommor lätt och gott!

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Abstrakt stadstavlaDammsugarpåsar AEG Vampyrino LXCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Electrolux Z 89Brüder Mannesmann Verktygssats 75 delar 29071Poster - Do more of what makes you happy No.21 21x30cm

Läs mer...
Vit Feather Fairy Filipiniana Art&Crafts
Dammsugarpåsar Rowenta TB 02

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ROYAL Läderfåtölj SvartHandmålad oljetavla med röda blommorSet of 2 Clear Glass Tealight Candle Holders For Tableware
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - I love Justin Bieber Sosa No.4 21x30cmPoster - Rött hjärta No.3 21x30cmBlommor handmålad oljemålning på duk, 90x120 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Rött hjärta No.1 40x50cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Valueline 2-vägs schuko-adapter vit
König Videodörrkik

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Keep Smile nr.2 40x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVäggfästen för c-skena 6 cmPoster - COCO Svart Rosa 40x50cmFlaska i glas "vintage" ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vinklad radiatorventil 16mm pex kompressionsdetaljer x 1/2 "bsp
Poster - My Hero My Soldier My Daughter no.1 40x50cm
Poster Elefant randig A4
Horn - Prydnadskudde 2st

Viktigt!

  Denna väggdekor är en del av vårt stora sortiment från engelska Walltastic - en europeisk marknadsledare inom tapeter och väggdekor för barnrummet som vunnit otaliga priser både för design och användarvänlighet.

  Förpackningen innehåller 3 ark med väggdekor som vardera är ca 46 x 34 cm stort. Väggdekalerna är tryckta på ett material som helt blockerar väggens färg från att lysa igenom. Därför behåller motiven sina klara färger och lämpar sig bra för alla väggfärger.

  Väggdekoren är gjord för inomhusbruk och fäster på de flesta fasta underlag. Dekoren lämnar inga märken när den tas bort, men undvik att sätta den på papperstapet då tapeten riskerar att gå sönder om väggdekoren senare ska tas bort. Tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak, så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

  Produkten är återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och är tillverkad inom EU. Allt levereras i en färgglad förpackning och passar därför också väldigt bra som present. Instruktioner på svenska finns på förpackningen.

  Sammanfattning:
  • Dekor gjord för att inreda väggar & dörrar utan att lämna märken
  • 3 ark á 46x34 cm fyllda med väggdekor av hög kvalitet i fin förpackning
  • Enkel att sätta upp & flytta omkring
  • Tål fukt, vattenstänk & att torkas av
  • Innehåller inga farliga ämnen & är 100% återvinningsbar
  • Tillverkad i EU • Kylskåpsmagnet, ”VIP ONLY”

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • vidaXL Jutematta med latexundersida 80x160 cm röd

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Sidobord med förvaring vit...

  Antik mässing rörskydd krage kula 3/4 "Kran steg 25mm höjd

Poster - Städer No.13 A3 30x40cm
Poster svartvit bild på röd buss i London, 50x70 cm
Kanvas tavla, blommor ingår 2 delar, 130x90 cm

Kontakt

4 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars brun

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

30x40cm, sexig kvinna, oljemålning på duk
2 matsalsstolar med ergonomisk design brun

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Matta Tom Blå 70X200 CM
XXL POSTER - BAMBOO

Stöd FARR!

8 Elektriska salt- och pepparkvarnar av rostfritt stål med lampa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster vinter i Central Park, 50x70 cm